Monthly Archives: aprilie 2020

Cum restaurezi BIOS-ul original Chromebook

În acest articol despre Cum să restaurezi BIOS-ul și software-ul original Chromebook avem doua opțiuni. Trebuie să alegeți varianta care vi se potrivește cel mai bine și în funcție de situația în care vă aflați. Varianta A Dacă ați modificat Chromebook-ul foarte mult și ați instalat Windows pe Chromebook, de exemplu este posibil să fi înlocuit BIOS-ul său… Read More »

Cum să resetezi la setările din fabrică un Chromebook

După multitudinea de experimente făcute pe un Chromebook din dorința de a învata cât mai multe vine și momentul în care trebuie să știi cum să resetezi la setările din fabrică un Chromebook. Chromebookurile sincronizează local anumite date, astfel încât veți dori să ștergeți aceste date personale atunci când vindeți sau treceți pe Chromebook. De asemenea, puteți reinstala… Read More »

Instalare Windows pe un Chromebook

Încercarea de instalare Windows pe un Chromebook este o întrebare care îi macină pe mulți dintre posesori. Acer C910 va fi cobaiul nostru astăzi pentru teste. De obicei acest tip de experimente se pot dovedi înca de la început o adevarată durere de cap. Dar nu trebuie să ne lăsăm bătuți, soluții se pot găsi întotdeauna. Trebuie doar… Read More »

Cum construiesti un blog de succes

Trebuie sa recunoastem inca de la inceput, pana ajungi sa stii cum sa construiesti un blog de succes de la zero este un proces foarte complex si poate fi plin de surprize, mai ales daca ne dorim sa fie pe termen lung, iar majoritatea incepatorilor sunt destul de confuzi la inceput pentru ca nu stiu cum sa gestioneze… Read More »