Actualizare la iOS 13.6.1 Ar trebui să îl instalați?

By | 21 august 2020

Actualizare la iOS 13.6.1 Ar trebui să îl instalați? Rulez iOS 13.6.1 de o săptămână acum. Mi-a făcut iPhone-ul instabil? Se consumă viața bateriei cu o rată astronomică? Este crăpat?

Actualizare la iOS 13.6.1 Ar trebui să îl instalați?

Nu a există decât un singur mod de a afla – instalați-l și folosiți-l timp de o săptămână!

Și asta am făcut!

iOS 13.6 a fost o actualizare majoră care a introdus cheile auto care acceptă sunetul Apple News și alte funcții.

Apple încetează de regulă să semneze versiuni mai vechi de actualizări software după apariția noilor versiuni, pentru a încuraja clienții să își păstreze sistemele de operare la zi.

iOS 13.6.1, o problemă de remediere a erorilor care a abordat probleme legate de stocarea datelor, gestionarea termică și notificările de expunere, este singura versiune actuală de iOS disponibilă publică care poate fi instalată pe iPhone și iPads. Apple a semănat de asemenea versiunile actualizate pentru iOS și iPadOS 14 pentru dezvoltatori și testatori beta publici, care pot fi descărcate în loc.

iOS 13.6.1

În acest sens, iOS 13.6.1 este o actualizare destul de mică, atât în ​​ceea ce privește dimensiunea, cât și lungimea notelor de lansare.

Această actualizare nu conține patch-uri de securitate, ceea ce însemna că utilizatorii ar putea sări peste acesta actualizare dacă doresc să ramână în zona de siguranță sporită.

Sunt un utilizator iPhone greu, așa că observ problemele de viață a bateriei destul de rapid. De asemenea, urmăresc cantitatea de energie pe care iPhone-ul o atrage în mod regulat pentru încărcare (da știu, este la fel de plictisitor pe cât sună!).

După actualizare nu am observat nici o descărcare a bateriei rapidă pe niciunul dintre dispozitivele mele. De fapt, având în vedere faptul că timpul meu de stat în fața ecranului aprins a crescut, durata de viață a bateriei și performanțele sunt bune sub update-ul iOS 13.6.1.

În ceea ce privește performanța și stabilitatea, am observat că aplicația Camera se simte puțin mai lentă decât înainte, ceea ce este curios. În ceea ce privește stabilitatea, lucrurile par mult mai bune, dar stabilitatea este bună pe iOS 13 de ceva vreme.

Așadar, dacă ai reținut, zic să mergi! Actualizarea iOS 13.6.1 este de aproximativ 110 MB (în funcție de dispozitivul pe care îl instalați) și îl puteți instala acum accesând Setări> General> Actualizare software.

Toate cele Bune!

5 1 Vot
Evaluare Articol
Dacă ți-a plăcut distribuie mai departe și la prieteni tăi!
Abonare
Notifică despre
guest
0 Comentarii
Păreri în linie
Vezi toate comentariile