Am citit și eu Suge-o Ramona de Andrei Ciobanu

By | 1 februarie 2015

sugeoramona

Am citit și eu Suge-o Ramona de Andrei Ciobanu, este o carte pe care autorul a publicato în proporție de 80% pe net gratuit. Tot auzeam de ici colo pe net de fraza “Suge-o Ramona” și am decis să văd și eu despre ce este vorba într-un final… booom deci în doua cuvinte “nebunie curată” ceea ce aveam eu să citesc…

Deci nu îmi vine să cred cât de mult ma acaparat acestă carte încă de la primele rânduri citite, mi-a plăcut așa de tare încât îmi doream din ce în ce mai mult să ajung la final și să descopăr cât mai multe detalii posibile despre ceia ce urma să se întâmple.

Așa ca idee să vă zic și vouă ca să înțelegeți, era noaptea spre dimineață cam în jurul orei 4 iar eu nu aveam somn nu puteam să adorm nici cum din cauză că mă simțeam foarte rău… am stat cât am stat și am privit pe geam afară și prin casă… ce să mai, mă plictisisem deja și dimineața nu mai venea. Așa că am luat telefonul în mână și am intrat pe facebook să văd ce sa mai întâmplat între timp și tot derulând eu printre notificări și postări am dat peste faimosul titlu “Suge-o Ramona” de care în ultima vreme auzeam din ce în ce mai des, așa fiind că nu puteam să dorm am decis să mă apuc și eu de citit să văd ce tot vrea să zică cu “Suge-o Ramona”.

Deschid link-ul frumușel și mă dau la citit, toate bune și frumoase până când am descoperit despre ce era vorba… odată înțeles despre ce e vorba îmi doream din ce în ce mai mult să ajung la final, când m-am apucat de citit nu am crezut că va fi așa de lungă toată povestea asta așa că de când m-am apucat să citesc pe la 4 dimineață mai aveam cam 26% baterie la telefon timp destul să citesc că a doua zi era sâmbătă (adică asta pentru mine sa întâmplat ieri) nu trebuia să merg nicăieri și citind eu frumos acolo singurul lucru care a reușit să îmi distragă atenția a fost bateria la telefon care mă anunța deja a două oară că mai am 5% din baterie și ecranul devenise închis la culoare ceia ce îmi îngreuna cititul așa că m-am oprit m-am ridicat din pat am pus telefonul la încărcat și mă uit la ceas… să-mi trag una cât pot eu de tare frate… e deja 11:36, când naiba a trecut timpul că parcă mai devreme era 4 și era noaptea afară. Mă mai uit o data la ceas, trag perdeaua de pe geam să văd dacă nu cumva mă minte ceasul… da frate… e ziua afară.

timp

Am făcut un duș m-am făcut frumos îmbrăcat, parfumat, bărbierit și am pornit către bucătărie să îmi fac o cafea dar aveam mereu în gând fraza “Suge-o Ramona” și nu îmi venea încă să cred cât de tare ma acaparat povestea de nu mi-am dat seama când a trecut timpul. Bun am făcut cafeaua și am băut-o nu am fumat de data asta pentru că încerc să mă las de fumat definitiv pentru că sunt conștient că îmi fac rău cu mâna mea.

Mă rotesc de două ori prin bucătărie și iar merg către telefon să văd dacă sa încărcat pentru că îmi era lene să deschid laptopul, da telefonul era încărcat cam 65% și îl scot de la încărcat merg în living, mă întind comod pe canapea și mă apuc iar de citit de unde rămăsesem. Ce sa întâmplat în jurul meu după aia nu știu pentru că eu eram foarte acaparat de ceea ce citeam, dar știu sigur că sa întâmplat ceva pe lângă mine pentru era multă mișcare și multă vorbărie pe lângă mine dar cine a fost nu știu pentru că nu mia-am ridicat privirea din telefon nici măcar o secundă până în momentul în care mi-a sunat telefonul.

Nu știam ce se întâmplă… să răspund… să nu răspund, eram nesigur de ceia ce voiam să fac deoarece eu îmi doream să citesc mai departe să văd ce sa mai întâmplat în continuare pentru că urmă să aflu ceva destul de interesant, într-un final am răspuns pentru că era fratele meu și mă gândeam că poate e ceva important. În fine acela a fost momentul în care am luat o pauză mai lungă și am ieșit din casă la o plimbare cu fratele meu dar eu în minte încă aveam frază “Suge-o Ramona”.

Seara nu sa lăsat mult așteptată și a venit foarte repede, am ajuns și noi acasă de la plimbare și am decis că nu, să nu citesc restul tot în seara aia. Așa că am lăsat totul pentru altă dată, eh, pe naiba altă dată a fost că m-am pus la somn foarte târziu cam pe la 2 noaptea și cum era de așteptat nu aveam din nou somn.

cu telefonul in mana

Acum mă luptam eu cu mine să nu mai iau telefonul în mână și să încerc să dorm, după vreo 10 – 15 minute de stat în pat și gândit ce să fac să închid ochi m-am ridicat din pat am luat telefonul în mână m-am băgat înapoi în pat și…. aleee… din nou pe citit că curiozitatea mă măcina și că probabil de aia nici nu puteam să dorm pentru că voiam să aflu finalul povești și cine e fata misterioasă care apăruse pe parcurs în discuție și tot îi făcea câte un masaj și îl gâdila ușor.

Nu știu cât era ceasul când într-un final m-am apucat de citit dar cert este că am terminat cartea de citit la 7:26 aflând tot o dată că cartea nu a fost făcută publică pe net în totalitate decât în proporție de 80%, restul de poveste fiind disponibilă doar în cartea ce urma să fie imprimată și vândută.

Acum, la naiba cu toate astea, aștept să iasă cartea pe piață și să o cumpăr pentru că vreau să aflu toată povestea inclusiv finalul.

Este o carte cu un limbaj destul de vulgar și nu este recomandat să fie citită de persoanele sub 18 ani și o citește la cine ii place. Mie unul mi-a plăcut la nebunie și sper să mai găsesc cărți de acest gen. Felul în care omul ăsta povestește este incredibil, te lasă fără cuvinte și te ajută foarte mult să îți dezvolți imaginația deoarece sunt situații în care îți imaginezi pur și simplu cum a fost, practic încerci să fii în pielea lui pentru că crapi de invidie că tu nu ai reușit și nu vei reuși nici o dată să faci așa ceva.

Și cam atât despre această carte, cine vrea să o citească ea se află aici Suge-o Ramona.

0 0 Voturi
Evaluare Articol
Dacă ți-a plăcut distribuie mai departe și la prieteni tăi!
  • 3
    Shares
Abonare
Notifică despre
guest
0 Comentarii
Păreri în linie
Vezi toate comentariile