Asta numim noi o pasiune ce ne leagă

By | 10 mai 2020
Asta numim noi o pasiune ce ne leagă
DSR Tuning Show Radauti

Asta numim noi pasiune ce ne leagă. Atât de mulți oameni întreabă de ce pasionații de mașini cheltuiesc atât de mulți bani și timp pe vehiculele lor. Răspunsul este simplu din punctul nostru de vedere, din același motiv pentru care tu ieși într-un club sau mergi la cumpărături pentru că îți place să faci asta.

Asta numim noi pasiune, tu în ce categorie te încadrezi?

Unul dintre cele mai bune lucruri care sa putut întâmpla de când au apatrut masinile a fost faptul că am început să cunoaștem locuri noi, oameni noi, am făcut schimb de experiențe, ne-am făcut prieteni noi cu acceiași pasiune și am reușit să ne facem amintiri minunate care contribuie la fericirea noastră.

Sincer să fiu, 90 % din timp mașinile noastre sunt ținute la un standard mult mai bun decât majoritatea vehiculelor normale cu care împărțim drumul, dar pentru că avem benzină sonoră peste medie sau orice ne scoate dintr-o mașină obișnuită.

Suntem considerați șoferi periculoși sau băieți sau fete vitezomani când, de fapt, suntem probabil unii dintre cei mai siguri soferi de pe drumuri pentru că nu vrem să deteriorăm intenționat ceva la care am muncit atât de mult.

Mașinile noastre sunt o extensie a noastră nu doar o bucată de metal cu roți pe care o folosim pentru a ne deplasa din punctul A în punctul B și gata.

Garajul este casă pentru noi!

Nenumărate ore petrecute sub capotă, articulații rupte, scule stricate, conturi bancare goale și mai multe înjurături decât valorează orice pe lumea asta. Toate astea doar pentru momentul ăla în care atunci când intră cheia aia în contact, pornește mașina și fă o tură indiferent unde călătorești doar să te bucuri de creația ta.

Nopțile albe petrecute în garaj la final au meritat doar pentru a avea satisfacția de a auzi cum zumzăie motorul, nu avem nevoie de muzică, sunetul pistoanelor puse în mișcare de benzina sonoră este muzica noastră. Este ca sunetul de vioară la care se ridică părul pe mâna și se face pielea de găină.

Sunt mândru că sunt pasionat de mașini indiferent de ce crede toată lumea despre mine sau mașina mea și voi continua să am o pasiune pentru, până în ziua în care nu voi mai fi.

Va urma!!!

Dacă ți-a plăcut distribuie mai departe și la prieteni tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.