Ce ar trebui să știm despre telefoanele mobile

By | 4 ianuarie 2017
Ce ar trebui să știm despre telefoanele mobile

Ce trebuie cunoscut la telefoanele mobile Android și la telefoanele dedicate iPhone? Ce ar trebui să știm despre telefoanele mobile și nu ne zic producători acestora. Ce nu vă spun fabricanții acestora? Deși sunt date suficiente pe internet pentru utilizatorii de telefonie mobilă privind datele tehnice ale acestora. Nu se spun alte caracteristici foarte importante.

Sunt asamblate de roboței

Fiecare telefon este construit complet de roboți și au fiecare personalitatea lor. De aceea unii utilizatori de telefonie mobilă au parte uneori de ghinioane. Pentru care se profită în marketing de defecțiunile de fabricație. Pentru că nici un produs nu este perfect.

Iphone

La telefoanele mobile iPhone suntem anunțați că e prea încins telefonul la 95-97°C. Si trece în modul standby (în așteptare) automat până își revine în parametri normali de funcționare a procesorului și altor microcomponente din acesta.

Android

La telefoanele Android se blochează modulul de încărcare al bateriei, în cazul în care cablul electric la acesta e conectat, și se restartează automat telefonul. Alteori intră în modulul de boot (restartare) al telefonului până revine în parametri de funcționare normali.

Însă prima afectată la telefon este bateria-acumulator. Pentru că procesoarele rezistă și la Android și la iPhone la temperaturi de funcționare de 100-110°C. Pe când bateria la ambele telefoane este deja în pericol de explozie la peste 90°C din cauza elementelor chimice folosite și cu foarte mare grad de risc de incendiu.

Dată fiind utilizarea telefoanelor mobile specificate de fabricant în jurul valorilor de -15° +35°C. Acest lucru este expus pentru o utilizare normală a telefoanelor, dar valorile de temperaturi pot fi lejer depășite în jurul valorii de -25°C pentru circa trei minute maxim… Altfel telefoanele încep să înghețe la propriu referitor la aplicațiile din softul de utilizare. Veți observa cum telefonul devine încet la procesarea datelor privind o comandă dată sau nu vă mai ascultă chiar deloc.

Reversul medaliei, la temperaturi extreme de plus 45°C, telefoanele funcționează bine până la valori de circa 85°C. Dar cu riscul ca plasticul și componentele de pe placa de bază a telefonului să se deterioreze prematur, necesitând schimbarea acestora. Iar mulți își pierd datele din telefon pe motiv că “aparent” gadgeturilor lor nu se poate întâmpla nimic.

Din anul 2011 apar schimbari

Incepand de prin anul 2011 telefoanele mobile pot avea aplicații grafice cu mult mai bune, pentru care se pot face chiar și filme sau adevărate arte de imagini vectoriale, dar pentru care utilizatorul se va rezuma doar la facebook, muzică, un film și ce o mai fi.

Se estimează că proprietarii de telefonie mobilă utilizează doar până la 28% din capacitatea tuturor aplicațiilor venite din fabrică. Este, dacă vreți, asemănător ca substitut pentru înlocuirea creierului uman în ceea ce privește luarea în serios a virtualului comparativ cu realitatea.

Iar în ultimele luni au început să se facă campanii pe internet cu privire la veridicitatea informațiilor furnizate de diverși bloggeri pe website-urile lor sau nu pentru a mai estompa ritmul amețitor de informații false care circulă pe rețelele de socializare.

Acest material despre Ce ar trebui să știm despre telefoanele mobile a fost realizat de catre Oliver Armand Superblackbird. Mulțumim fumos pentru efort.

0 0 Voturi
Evaluare Articol
Dacă ți-a plăcut distribuie mai departe și la prieteni tăi!
  • 4
    Shares
Abonare
Notifică despre
guest
0 Comentarii
Păreri în linie
Vezi toate comentariile