Ce-i face pe cei din jurul tău să te placă mai mult

By | 23 iunie 2019
Ce-i face pe cei din jurul tău să te placă mai mult

Vezi în continuare Ce-i face pe cei din jurul tău să te placă mai mult, ce îi atrage la tine și te face să fii mai atrăgător, plăcut de către oricine.

1. Nu vrei nimic în schimb

Oamenii încântători nu se așteaptă la nimic de la ceilalți, stau pur și simplu cu alte persoane la o cafea și vorbesc vrute și nevrute. Mențin contactul vizual, zâmbesc și nu vor absolut nimic în afara faptului de a petrece timp cu persoane agreabile.

Invitat în emisiunea lui Oprah, scriitorul Toni Morrison a mărturisit că unul dintre cele mai importante atribute ale cuiva este posibilitatea de a fi amabil cu toată lumea, așa că dacă cineva intră într-o încăpere, acordă-i atenția ta.

Cei care sunt plăcuți de toată lumea au această abilitate de a-și concentra atenția către altcineva din anturaj, nu către propria persoană. Ei vor să ajute pe toată lumea și se oferă din bunătate să fie alături la bine și la greu. Vor să se asigure că te pot ajuta, pentru că știu ce înseamnă să ai probleme.

2. Știi să asculți

Pentru că știi să asculți îi lași pe alții să vorbească mai întâi și te faci astfel plăcut, dar nu te lași afectat de problemele fiecăruia, chiar dacă, pentru câteva momente, îi faci să se simtă centrul Universului tău.

Ești ca un psiholog pentru cei din jur, toți ți se destăinuie și îi conduci cumva către luarea celei mai bune decizii în viață.

Ești incredibil dacă reușești să-i faci pe ceilalți să se destăinuie, fără a insista prea mult. Toată lumea te va plăcea dacă nu vei fi egoist și îi vei face să se simtă speciali.

3. Ești stăpân pe tine

Vei avea succes dacă nu te va interesa ce spun alții despre tine și vei fi fericit în propria piele. Știi că atunci când te afli într-un grup poți cunoaște și oameni noi și te străduiești să vorbești cu fiecare. Persoanele ușor de plăcut au abilitatea de a le crește încrederea în sine și celorlalți atunci când vorbesc cu ei, fiindcă nu poți fi gelos pe cineva care îți dă voie să te manifești și să vorbești despre propria persoană, cu atât mai mult dacă din când în când îți mai oferă și complimente pentru ceea ce spui sau faci.

Persoanele agreabile nu dau doi bani pe ce cred alții, atâta timp cât fiecare își știe rostul în viață și își cunoaște adevărata valoare și vor face orice ca fiecare să știe cât este de special.

4. Ești natural

Dacă nu ai nimic de dovedit nimănui și ești natural, toată lumea te va plăcea. Genul acesta de oameni spune imediat dacă nu le convine ceva, nu se ascunde după deget, chiar dacă nu-ți vor spune verde în față te vor lăsa să înțelegi despre ce este vorba, fără a fi nepoliticoși.

Trebuie, totuși, să ai grijă la ce cuvinte îți alegi când vrei să spui ceva și ce ton folosești, pentru că a fi sincer și a fi grosolan sunt două lucruri diferite. Nu trebuie să te arăți superioar, deoarece cuvintele sunt uneori mai puternice decât faptele și dor mai tare.

5. Nu critici pe nimeni

Persoanele care nu critică niciodată și știu cum să lanseze o critică constructivă sunt plăcute de toată lumea, mai ales dacă atunci când nu reușesc să înțeleagă ceva lasă lucrurile așa cum sunt.

Cei care sunt agreați de marea majoritate a lumii înțeleg faptul că fiecare om are dreptul la propria opinie și încearcă mereu să învețe câte ceva de la fiecare.

Aceștia știu că diversitatea este cheia dezvoltării și nu comentează din răutate sau invidie pe cineva, deoarece acceptă realitatea așa cum este ea și nu țin cont de statutul social sau material când își fac prieteni. Cei care se fac ușor plăcuți știu că viața are suișuri și coborâșuri.

6. Atingi fără frică

Persoanele atrăgătoare au limita spațiului personal foarte flexibilă, tocmai de aceea ating și îmbrățișează pe oricine. Se bucură de apropierea interumană într-un mod natural, care nu este deloc ciudat și fără vreun sentiment de perversitate. Te fac să te simți confortabil și dacă observă că te deranjează apropierea nu îți invadează intimitatea, pentru că știu să interpreteze limbajul corporal.

Nu sunt timide și încearcă să creeze o conexiune autentică prin atingeri, chiar dacă este vorba despre o atingere subtilă pe umăr, o strângere fermă de mână sau o îmbrățișare în toată regula.

Dacă încerci să te faci plăcut de cei din jur și ai o problemă cu atingerile, atunci o strângere de mână este suficient pentru o primă interacțiune, deoarece atingerile sunt una dintre cele mai expresive metode de comunicare.

To be continued guys in the next post…:)) Ce-i face pe cei din jurul tău să te placă mai mult

Poate te interesează și Sonia, povestea care nu a fost să fie

0 0 Vot
Evaluare Articol
Dacă ți-a plăcut distribuie mai departe și la prieteni tăi!
Abonare
Notifică despre
guest
0 Comentarii
Păreri în linie
Vezi toate comentariile