Cum să-i spui unei femei că o iubești fără cuvinte

By | 4 octombrie 2022

Cum să-i spui unei femei că o iubești fără cuvinte. Uneori, a arăta este mai bine decât a spune.

Cum să-i spui unei femei că o iubești fără cuvinte

„Odată ce un bărbat câștigă dragostea unei femei, iubirea este a lui pentru totdeauna. Nu poate decât să piardă femeia.”

Robert Brault

Te iubesc. Nu înseamnă întotdeauna ceea ce am putea crede. În funcție de cine o spune sau în ce context auzim cuvintele, ele pot însemna totul sau nimic.

Uneori, aruncăm acele cuvinte în mod mult prea lejer.

Ca și în, un fel de dragoste în stil universal.

De exemplu, „iubim” poștașul atunci când ne predă acel pachet mult așteptat sau trăim sentimente afectuoase atunci când barista noastră favorita ne servește berea perfectă sau adorăm cafeaua dimineții frumos aromată. Acești oameni nu sunt neapărat esențiali pentru noi personal – mai mult la scară mai largă.

A spune „te iubesc” poate deveni cu ușurință un obicei obișnuit și între cupluri.

Cineva mi-a spus odată că ura să spună acele cuvinte din obișnuință, așa cum a fost cazul în timpul relației sale de lungă durată înainte de a se căsători. A spus că a ajuns să le spună partenerului său nu pentru că a simțit asta la momentul respectiv, ci pentru că devenise o rutină.

Alții pot experimenta contrariul și le este greu să rostească acele doua cuvinte mici în primul rând. Este un act de vulnerabilitate și să recunoaștem asta, deschiderea inimii noastre către cineva pe care-l iubim poate duce la o potențială durere, pierdere sau respingere.

„Dragostea este ușoară”, nu a spus nimeni asta – niciodată.

Dar când ne pasă cu adevărat de o altă persoană, este crucial să ne exprimăm sentimentele. Următoarele ar putea suna ca un clișeu, dar este atât de adevărat când se spune că viața este prea scurtă pentru a amâna când vine vorba de lucruri importante precum dragostea și conexiunea.

Timpul ne trece atât de repede. Deși s-ar putea să nu reușim să evităm regretul în întregime, avem puterea de a selecta părțile vieții noastre în care am putea fi capabili să evităm sentimentele de regret.

O femeie trebuie să cunoască și să simtă în inima ei dragostea bărbatului ei.

Să-i spui „te iubesc” femeii tale și să înțelegi asta este esențial. Dar dacă îți este dificil să formezi acele cuvinte în acest moment, a-i arăta poate fi la fel de eficient, dacă nu mai mult.

Când sentimentele sunt adânci și complicate în interior, este posibil să nu existe suficiente cuvinte pentru a transmite și justifica intensitatea sentimentelor tale. Unele forme de iubire sunt incredibil de puternice.

Dragostea are un limbaj al ei

În cartea sa, The Five Love Languages: How to Express Heartfelt Commitment to Your Partener, Gary Chapman spune că „Fiecare dintre noi avem un limbaj primar al iubirii. Cheia este că trebuie să învățăm să vorbim limba celeilalte persoane.

Potrivit lui Chapman, există cinci moduri în care oamenii își exprimă dragostea:

  • Cuvinte
  • Timp de calitate
  • Cadouri
  • Servicii
  • Atingerea fizică

Secretul pentru a învăța limbajul iubirii altei persoane este totul în observație. Tindem să ne exprimăm și să dăruim iubire în mod natural așa cum preferăm să primim iubire.

Ar putea suna mult mai simplu în teorie decât în practică. Dragostea este un fenomen complex condus de aripile emoției. Poate deveni cu ușurință un puzzle nedumeritor să determinați limbajul iubirii preferat al partenerului dvs. – în special între sexe.

Când femeia ta are o înțelegere fermă a iubirii tale pentru ea, ești mai mult de jumătate din drum pentru a cuceri puzzle-ul uluitor al dragostei. Dar dacă te străduiești să formezi cuvintele pe care dorește să le audă, este posibil ca ea să nu fie sigură unde se află alături de tine.

Comunicarea neclară este atunci când pot apărea neînțelegeri într-o relație.

Dacă te lupți în această arena, iată cinci moduri de a-i spune femeii tale că o iubești fără a spune cuvintele cu voce tare:

Ascultă-ți femeia

Cuvintele care afirmă nu trebuie să fie întotdeauna marele „2”.

Ascultarea cu inima și mintea deschisă poate spune multe în exprimarea dragostei pentru o femeie.

Femeile trebuie să fie auzite și înțelese de bărbații lor – nu doar prin cuvintele pe care le spunem, ci și prin sentimentele pe care încercăm să le exprimăm. Când femeia își aude bărbatul, ea trebuie să înțeleagă că îi pasă de ea și că sentimentele ei sunt importante.

Ascultarea este o componeantă fundamentală a relației – atunci când auzim cu adevărat ceea ce spune o altă persoană, deschidem ușa pentru a fi văzuți ca demni de încredere. Relație mai performantă chiar acolo.

Acoperăi spatele

Dacă cuvintele pot tăia mai adânc decât un cuțit, atunci acțiunile sunt sare pe rană.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre a fi într-o relație este să știi că ai mereu pe cineva în colțul tău – iar una dintre cele mai mari dezamăgiri pentru o femeie este atunci când bărbatul pe care îl iubește se năpustește asupra ei.

Cu lumea plină de miliarde de oameni, trebuie să știm că există un loc doar pentru noi când totul devine prea mult – pentru o femeie, acest loc sacru se află adesea în îmbrățișarea și sprijinul reconfortant al bărbatului ei.

Avem nevoie de loialitate și curaj pentru a alimenta bazele iubirii și este nevoie de un bărbat care să fie dispus să stea alături în fața adversității, presiunii colegilor și a altor provocări pe care le prezintă viața.

Femeile nu vor să ghicească dacă bărbații lor vor fi acolo pentru ele. În cele din urmă, sprijinul nostru unul pentru celălalt acționează ca un lipici invizibil care ne leagă împreună.

Fii iertator

Actul suprem de iubire este iertarea și nu există o modalitate mai bună de a iubi pe cineva decât să ierți și să uiți momentele neplăcute.

Uite, toți o dăm în bară și nimeni nu înțelege bine asta tot timpul, inclusiv femeia ta. Ea poate fi zeița ta, dar este departe de a fi perfectă. Ea este femeia ta specială – trebuie să fii dispus să-i iubești imperfecțiunile și nuanțele la fel de mult ca restul ei.

O femeie apreciază un bărbat care o vede așa cum este și are capacitatea și maturitatea de a vedea dincolo de indiscrețiile ei fără a judeca sau ridiculiza.

A te agăța de resentimente, a sublinia eșecurile și a ține ranchiune este ca și cum ai turna lichid toxic fierbinte în iubirea ta. Este dragoste cu condiții și nu dragoste reală deloc. Nimic pozitiv nu vine din trecut.

A fi capabil să ierți și să eliberezi înseamnă și libertate interioară – este un act de înțelegere, empatie și compasiune care te va elibera.

Indiferent ce s-a întâmplat ieri, remediați și concentrați-vă pe lucrurile bune.

Asumă-ți greșelile

Acesta se rostogolește cu iertare; jocul vinei este nasol.

Să nu mai mergem acolo.

O femeie prețuiește un bărbat care este deschis și sincer cu imperfecțiunile sale; care recunoaște greșelile pe care le-a cauzat și încearcă să le repare fără a arăta cu degetul.

Asumarea rahatului tău îi arată că ești dispus să accepți responsabilitatea pentru greșelile tale, mai degrabă decât să arunci vina asupra altora. De asemenea, îi arată puterea și caracterul tău și promovează încrederea și securitatea în relație.

Dorința ta de a fi vulnerabil va transmite cu adevărat profunzimea sentimentelor tale pentru femeia ta.

Atinge-o

Adevărul este în contact.

Atingerea ei este puternică. O femeie trebuie să te simtă intim și dorește să te atingă în schimb.

Odată ce depășim stadiul de gropy, atingerea în scopul obținerii sexului, atingerea fizică înseamnă de fapt întărirea conexiunii emoționale existente.

Atât de multe dintre sentimentele noastre intime pot decurge din actul atingerii. Acestea joacă un rol esențial în creșterea și dezvoltarea iubirii, deoarece devenim vulnerabili și deschiși față de femeile noastre atunci când ne simțim unul pe celălalt. Vrem să ne conectăm și să avem încredere în cineva și ele au nevoie de brațele noastre pentru a scăpa din lume.

Atingerea fizică este esențială, deoarece confirmă toate celelalte moduri în care ne exprimăm dragostea pentru partenerii noștri. Chiar și cea mai scurtă atingere de la o altă persoană poate provoca experiențe emoționale puternice.

Atingerea ta va fi cea care îi va spune cât de mult o iubești.

În cele din urmă, toți suntem creaturi care căutăm sens și iubire în lume prin conexiunile și relațiile pe care le formăm cu ceilalți. Dar să îți faci timp pentru a-ți exprima sentimentele femeii pe care o iubești îți va oferi acces într-un loc pe care nu vei dori niciodată să-l părăsești. Robert Brault a avut dreptate când a spus că dragostea unei femei este pentru totdeauna.

Va depinde de tine să o prețuiești și să o păstrezi.

5 1 Vot
Evaluare Articol
Dacă ți-a plăcut distribuie mai departe și la prieteni tăi!
Abonare
Notifică despre
guest

0 Comentarii
Păreri în linie
Vezi toate comentariile