Despre

Despre mine… doua vorbe…

Mă numesc Danut Hintariu, mai sunt cunoscut pe net și sub numele de Aimond. Provin de la țară dintr-o mică și frumoasa comună Burla care a fost înființată în anul 2004 situată în județul Suceava. Nu sunt programator sau web designer. Tot ceia ce știu și o să postez pe acest site am învățat de unul singur.

Prima dată când m-am lovit de programare a fost prin 2008, voiam să fac un chat wap pentru că așa era timpul pe atunci, văzusem la alți că aveau și voiam și eu unul… m-am chinuit să fac unul să îl instalez iar când am reușit să îl pun în funcțiune mi-am dat seama că nu era îndeajuns să știi doar cum se face ci era nevoie de cunoștințe în php, html și css pentru al putea face personalizat și atrăgător pentru a avea succes.

De la acel chat am început să învăț php și funcțiile de baza în acest mod descoperind că este ceva ce îmi place, de la php am început să mă extind către html și css pentru a reuși să fac ceva mai complex… și în final am început să prin câte puțin și din js.

Principala mea activitate în momentul de fata este Workshop Manager.

De acest site/blog mă ocup doar în timpul liber și când îmi vine în minte cate o prostie despre care sa vorbesc, nu tot timpul îmi vin idei bune despre ce să vorbesc și în general doresc să ofer cititorilor un conținut calitativ sau dacă fac un tutorial vreau să fie foarte bine explicat ca să înțeleagă și cineva care intră pentru prima data pe internet. Fapt pentru care îmi ia uneori și cate 2 zile să fac un tutorial bun.

Citesc foarte multe blog-uri printre care se enumera criserb.com și zoso.ro , sunt niște blog-uri ce merită citite pentru că au un conținut de invidiat. Talentul de scris a acestor persoane le-a adus foarte mult succes motiv pentru care și principala lor activitate sunt blog-urile. Îmi doresc să ajung ca ei și să pot scrie tot ca ei dar am multă cale până acolo.

De mic copil mi-a plăcut să ajut oameni indiferent de situație și îmi doresc să pot face asta și prin intermediul acestui site.

Cu ce mă descurc eu

În viata de zi cu zi conduc un Jeep Grand Cherokee, vorbesc si urmăresc diferite activități pe internet de pe un iPhone 14 Pro, lucrez zilnic câte 3-4 ore în fața unui calculator cu Windows 10 iar acasă mă pot bucura de laptopul meu MacBook pro.