Facebook distruge viata oamenilor

By | 29 iunie 2015

facebook distruge oameni

Pentru majoritatea oamenilor, Facebook este doar o metodă inofensivă de a ține legătura cu prietenii. Însă în ultimul timp socializarea în această rețea le-a creat multora dintre utilizatori mari probleme.

Pe lângă cei care își pierd jobul din cauza unor postări nepotrivite, a apărut o nouă categorie: cuplurile care se despart din cauza Facebook-ului. O firmă de avocatură din Marea Britanie a făcut public un studiu prin care 20 la sută din cazurile lor de divorț sunt legate de utilizarea platformei de socializare Facebook.

“O mulțime de oameni află că partenerul lor are o aventură de pe Facebook”, spune unul dintre avocați. Iar discuțiile cu tentă sexuală și flirtul cu “prietenii” de sex opus de pe Facebook duc frecvent la despărțirea de partener.

Câteva exemple:
Mariana, o tânără de 32 de ani, a aflat că soțul său o înșeală urmărindu-i zilnic profilul: “Bănuiam că are o altă relație pentru că pe profilul său erau mereu mesaje de la diverse femei pe care eu nu le cunoșteam”.

Nu numai bărbații se pretează la “agățat” pe Facebook, și fetele au partea lor din vină.

Sarah, 36 de ani, și-a reîntâlnit foștii iubiți și nu a rezistat tentației de a flirta cu ei în contul ei de Facebook. Soțul său a surprins câteva discuții “incendiare” și a hotărât să pună capăt relației.

Psihologii spun că flirtul pe internet este și o consecință a felului în care s-a schimbat percepția generală despre cuplu. “Televizorul și Internetul ne “îndoctrinează” despre cum ar trebui să fie relația perfectă, iar când ne analizăm propria relație vedem că nu corespunde cu “teoria”. Atunci omul tinde să caute “perfecțiunea” în altă parte, cum ar fi în lumea virtuala”, spune profesorul israelian Aaron Ben-Ze’ev .

Deci concluzia finală e că folosirea intensă a acestor rețele de socializare ne poate transforma radical viața. Adică începem să devenim ca niște legume dependente de facebook. Apropo de asta, dacă ai timp citește și articolul Legumele dau Like pe Facebook.

Oare ne poate ajuta în vrun fel aceste rețele de socializare? Voi ce ziceți e mult mai important să stați toată ziua în casa pe facebook sau să ieșiți cu adevărați prieteni la un suc un joc de table sau altceva… astfel având o relație liniștita și fericită alături de persoana iubită.

Deci… flori fete sau băieți, comentați nu vă bateți!
Share-uiți de va plăcut, mai bine nu am putut!
Nu spuneți ca nu v-am zis, viața e un paradis!
Paradis frumos cu flori, cu iubita lângă voi!
Fără facebook lângă tine, dragostea iți va ajunge!
Stai cuminte măi băiete, nu cu ochi pe perete!
Pe perete sunt fetițe, cu fustițe și cornițe!
Mințile ți le sucește, nevasta te fugărește!
De facebook să te lipsești, dragoste ai să găsești!
Pe facebook de nu mai stai, multă liniște-o să mai ai!
Tu și cu iubita ta, veți forma familia!
Adio facebook distrugător, iubito de tine-mi este dor!

0 0 Vot
Evaluare Articol
Dacă ți-a plăcut distribuie mai departe și la prieteni tăi!
  • 4
    Shares
Abonare
Notifică despre
guest
0 Comentarii
Păreri în linie
Vezi toate comentariile