O fată de 14 ani s-a îndrăgostit de un băiat de 18 ani

By | 31 martie 2014

Salut, astăzi când am venit de la muncă și am terminat treaba prin casă am intrat puțin pe facebook să văd și eu ce mai este nou, Printre sutele de postări ce le pune lumea am găsit unul care mi sa părut foarte interesant care este foarte probabil să fie inspirat din realitate. Asemenea cazuri chiar se întâmplă în viața noastră unele fiind cu urmări grave, din cauza unor întâmplări de acest gen unele persoane își pot pierde “pofta de viață” să zicem așa sau vor rămâne cu gândul tot acolo indiferent de ce persoană va mai avea lângă ea.

Aceste versuri nu știu de către cine au fost scrise, dar în cazul în care autorul acestor versuri se va recunoște mi-ar face plăcere sa îl menționez aici ca autor.

O fată de 14 ani s-a îndrăgostit de un băiat de 18 ani. Ea a făcut primul pas și a vorbit cu el spunându-i ce simte. Acesta a zâmbit și a întrebat-o dacă vrea sa iasă împreună, ea a acceptat. Au stat împreuna 10 luni după care băiatul a sunat-o și i-a spus ca vrea sa o vadă pentru că au ceva de vorbit. Fata fiind naiva și super îndrăgostita nu s-a gândit la ceea ce voia iubitul ei să îi spună. Ea s-a pregătit să se vadă cu el și a pornit către locul în care cei doi trebuiau să se întâlnească. După câteva minute apare și băiatul:
– Ia un loc, trebuie să vorbim…
– Spune… despre ce e vorba? Spuse ea zâmbind
– Scuze dar nu cred că o să meargă…
– A mers până acum … de ce să nu meargă în continuare?
– Ești un copil… eu vreau ceva serios… tu ești copilăroasă iți faci planuri… visezi la multe, eu vreau o fata mai mare… care să fie cu capul pe umeri… serioasă… așa ca mine…
– Aha… ai găsit pe altcineva…
– Eu… scuze… nu te supăra… eu am nevoie de mai multe lucruri de la o fată… dacă înțelegi…
Ea avea lacrimi în ochi, tristețea se vedea pe chipul ei de copilă… în capul ei erau numai gânduri despre el… atunci ea iși ridică privirea și spuse:
– Bine… eu plec! Se ridicase de pe scaun și plecase… Cu tristețe în suflet și cu lacrimi în ochi băiatul se uită după ea și șoptise încet : – Adio dragostea mea, te voi iubii mereu… ești fetița mea… Ea privea înapoi și șoptea încet: – Să ai grijă de tine… băiatul meu… te iubesc!

După aproape 2 ani cei doi sau întâlnit întâmplător la o cafenea. El era singur și o privea dar nu îi venea să creadă ce mult sa schimbat fata…
– Buna…
– Buna…
– Ce mult te-ai schimbat… ești mult mai frumoasă, pari mai matură…
– Da… știu…
– Ce mult mi-ai lipsit… eu și fata aceea ne-am despărțit…
– Dacă îmi acordai timp… puteam să fiu prima și ultima fată care te face fericit… dar… m-ai părăsit… Apoi ea plecase și la intrare o aștepta prietenul ei care o luase în brațe, o sărutase pe frunte… s-au luat de mână și au plecat, iar el privea cu regret și șoptise:
” Ce-am făcut .. ?”

0 0 Voturi
Evaluare Articol
Dacă ți-a plăcut distribuie mai departe și la prieteni tăi!
  • 2
    Shares
Abonare
Notifică despre
guest
0 Comentarii
Păreri în linie
Vezi toate comentariile