Legumele dau Like pe Facebook

By | 21 iunie 2015
Legumele dau Like pe Facebook

Voi ați observat că Legumele dau Like pe Facebook? și facebook vă schimbă viața de zi cu zi? Dacă da, cum? ce ați observat defapt?

Hai să va zic eu cum… De câte ori v-ați făcut un plan ca la sfârșit de săptămână să mergeți undeva cu prieteni sau familia? De câte ori ați respectat acel plan când a venit ziua respectivă? Vă zic eu că de foarte puține ori și știți de ce? Pentru că de când avem facebook preferăm să știm toate știrile la minut. Ce freză are prietenul de nu știu unde, cine se mai certată… și așa mai departe.

Și uite așa oameni devin niște legume care stau în fața calculatorului și nu știu decât să dea like like like…

Dacă cineva postează un articol interesant despre încălzirea globală să zicem. Ce să vezi, maxim 10 sau 20 de like-uri, și tot nu se știe dacă toți au citit acel articol… tot niște legume se poate să îi fi dat like dependente de facebook.

Prostia e pe primul loc

Dar dacă cineva postează o poezie de 4 sau 5 rânduri plină de bip-uri. Să vezi tu ce de-a like-uri… cât mai multe că doar cei mai mulți sunt consumatori de prostie în loc să se documenteze de ceva important ce îi poate ajuta în viață.

Iar sunt foarte multe persoane ce postează poze în diferite ipostaze… își arată mușchi sau dezbrăcați și așa mai departe. Dacă cineva le zice că nu au minte îți sar în cap… păi da cum… tu să îi zici așa ceva? Ar fi în stare să te dea și în judecată că îi strici imaginea pe facebook… sau știu eu ce le mai trece prin cap. Ei bine părerea mea este că aceste persoane sunt obsedate de atenție, vor să fie în centrul atenției mereu și nu evită nici o ocazie de a posta o poză să se laude sau un poem scos din burtă. Păi nu? doar consumatori de prostie trebuie să aibe la ce da likea…

Și eu stau pe facebook, dar nu mă las dus de nas ca alți. Ies cu prieteni la grătare, mergem la munte, la un suc, bere, pizza și multe altele. Adevărați prieteni sunt în viața reală cei care îți sunt mereu aproape nu în lumea virtuală.

Deci luați aminte de ce și cum faceți că la un momendat o să regretați neglijența de acum.

0 0 Voturi
Evaluare Articol
Dacă ți-a plăcut distribuie mai departe și la prieteni tăi!
Abonare
Notifică despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Păreri în linie
Vezi toate comentariile
Marius
9 ani în urmă

Cred ca se numeste efect de turma. Cu cat un articol are mai mult feedback cu atat oamenii vor da like. Cat de relevant este…nu stiu.

Danut Hintariu
9 ani în urmă
Răspuns pentru  Marius

Bine zis Marius… numai ca articolele respective mai mereu sunt doar niste prostii…